Брзом и ефикасном реакцијом полицијских службеника расвјетљено ,,Разбојништво“

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка, идентификовали су и лишили слободе лице иницијала Д.И. из Градишке које се сумњичи да је починило кривично дјело ,,Разбојништво“.

Наиме, Полицијској станици Градишка, 03.12.2022. године око 03,30 часова, пријављено је да je у улици Авде Ћука, град Градишка, над радником бензинске пумпе од стране непознатог лица извршено кривично дјело ,,Разбојништво“.

Радећи на расвјетљавању кривичног дјела, полицијски службеници идентификовали су и лишили слободе лице иницијала Д.И. које се сумњичи да је пријетњом употребе ватреног оружја –пиштоља, од радника отуђило новац у износу од око 1.770,00 КМ.

Извршеним показима лица мјеста пронађени су новац, пиштољ, гардероба, као и други предмети који ће послужити као доказ у кривичном поступку.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наложио да се предузму мјере и радње на документовању предмета, те да се у редовној процедури против лица Д.И. поднесе извјештај за почињено кривично дјело.

Share With: