Борко Кресојевић освојио вриједну награду „Лутрије РС“: Градишчанин кући одвезао „пежо 208“

Борко Кресојевићу из Градишке, срећном добитнику „пежоа 208“ који је „огребао“ инстант срећку „седмица“ Лутрије Републике Српске, данас су у просторијама Верано моторса у Бањалуци предати кључеви освојеног аутомобила.

Кресојевић није крио срећу што је постао власник новог четвороточкаша. У првом тренутку, каже, није повјеровао да му је пошло за руком да баш он освоји ову вриједну награду.

– Нисам могао вјеровати када сам „огребао“ ауто. Дуго сам био у шоку, док нисам провјерио у просторијама Лутрије у Бањалуци. Био сам миљеник среће. Играћу и даље, а ја сам примјер да је могуће добити, можда онда и када се најмање надате – казао је Кресојевић.

Руководилац Одјељења за маркетинг Лутрије Републике Српске Јасна Марјановић честитала је добитнику из Градишке, истакавши да је лијеп осјећај  видјети осмјех на лицу људи који дођу по ауто.

– Окупили смо се након три мјесеца веселим поводом да уручимо кључеве аутомобила „пежо 208“ нашем срећном добитнику из Градишке. Ријеч је о трећој серији инстант срећке „седмица“ и до сада смо уручили кључеве аутомобила и добитницима из Српца, Теслића и Козарске Дубице – казала је Марјановићева.

Она је додала да још три аутомобила чекају да добију своје власнике, а ту је и највреднији аутомобил који чека срећног добитника.

– Ријеч је о два аутомобила „пежо 208“ и  једном аутомобилу „волксваген Т- крос“ који је уједно и главна премија када је у питању ова инстант срећка – рекла је Марјановићева и пожељела срећу свим будућим играчима.

Из „Лутрије РС“ поручују да играче очекују богате награде, које су из мјесеца у мјесец све веће.

–  Сви наши играчи могу да одиграју добро познате лутријске игре, лото, ТВ бинго, као  и једну од четири инстант „срећке“ које су у понуди. То су трећа срећа, спорт, седмица и симбол. Тренутно фонд за лото седмицу износи око 2.200.000 марака, фонд за лото плус, једну од опционих игара лота износи око 4.300.000 марака, док Бинго 34 премија износи око 450.000 марака – казала је Марјановићева. Играчима поручује да буду упорни, а срећа ће прије или касније сигурно закуцати на њихова врата, што најбоље знају досадашњи добитиници.

Глас Српске / М.В.
Share With: