Боксери приредили спектакуларно вече у Арени (ФОТО)

Арена Градишка синоћ је била домаћин 2. међународног турнира у боксу под називом Градишка „Фајт Најт 2“, а публика је имала прилику да гледа укупно 10 мечева.

Вече је отворена борбом Елдар Мехимовића и Давида Ружевића који је побједио судијском одлуком.

У другом мечу је Дино Диздаревић изгубио од искусног боксера Драгана Драгојевића.

Жељко Стегић је такође однио побједу у борби полутешке категорије, а након њега су побједе остварили Енди Ћехић и Никола Ивковић који су показали изузетне способности у рингу.

Домаћа публика је подршком дала снагу Срђану Николићу који је побједом успио испоштовати трибине које су стајале на ногама све до краја борбе.

Након побједе Николића, пехар су такође узели Ахмед Ђенановић и Дамјан Савановић, а главни догађај ноћи је био меч између Адиса Хрустића и Марка Вановца који је након само 20 секунди техничким нокаутом поразио свог противника Хрустића.

Боксерски клуб „Козара“ је био веома успјешан с обзиром да су Срђан Николић и Марко Вановац чланови истоменог клуба.

Организацијом је задовољан и славни боксер Горан Делић који је синоћ као коментатор испратио овај спектакуларни спортски догађај.

„Ово је заиста дивно вече у Градшци. Недостају ми Каменко Јуран и Сергеј Адамовић који су сјајни борци, али ипак и оно што сам овде видио вечерас јесу момци са доста потенцијала и похвале организаторима, браћи Вановац и свим осталима који су приредили овај спектакл“, додао је Делић.

Да је Градишка спремна за овакве догађаје показале су трибине испуњене публиком која је читаву ноћ овацијама пратила неизвјесне борбе.

„Овај догађај јасно показује да Градишка има потенцијал да организује догађаје оваквог типа који је захтијева припреме и неизвјесност, али ипак ово је било веома успјешна ноћ за све борце као и за градишку Арену“, поручио је директор Арене Милош Вујинић.

Ђ. Лончаревић

Share With: