Богат програм „Љета на Сави“ (ВИДЕО)

Након двије године паузе Туристичка организација Градишка припремила је богат културно-забавни програм у оквиру „Љета на Сави“.

Директор Туристичке организације Валентина Перић рекла је да је ове године у фокусу ријека Саве и њени потенцијали и додала да ће бројне манифестације бити организоване на Сави и поред ње. Нагласила је да су почеле туристичке вожње бродом ријеком Савом, радним даном од 15 и викендом од 12 часова.

Перићева је истакла да  „Љето на Сави“ почиње 16. јуна и трајаће до краја августа. када је У петак, 17.јуна на програму је “Браво турнир“ у фудбалу. Изложба „Звонари слободе, биће отворена сутра, 16.јуна, Међународни сајам колекционарства, 18.јуна, а Књижевно вече са Вањом Булићем, 11.августа.

Позоришна представа „Пасторала“ биће одиграна  27. јуна, док ће 1. јула бити уприличено „Вријеме за бајку“, за најмлађе суграђане.

Новитет ове године је „Савска регата“ која је на програму 25.јуна. И ове године биће одржан „Видовдански сајам“, 28.јуна и CRAFT BEER AND FOOD FESTIVAL“, 22.јула.

У плану су и манифестације „VINE ME UP“ и „Симпозијум у камену“, за које још нису одређени датуми одржавања.

С.Видовић

Share With: