Бициклијада„Др Борислав Шокчевић“ у недјељу 22. маја (ВИДЕО)

Бициклијада „Др Борислав Шокчевић“ биће одржана у Градишци у недјељу, 22. маја. Старт бициклијаде је у 10 часова испред  Културног центра Градишка гдје ће бити организован полигон за најмлађе учеснике.

Рекреативна вожња у дужини од 12,5 километара од Културног центра, кроз Козинце до Језера Ламинци стартује у 11 часова. У Ламинцима ће у 13 часова бити одржана трка за рекреативце као и друге активности за све учеснике. Сви заинтересовани за бициклијаду треба да дођу 22. маја испред Културног центра.

Данка Мирјанић из Туристичке организације града Градишка, који су подршка овој манифестацији,  рекла је да се након четири године паузе бициклијада поново враћа у Градишку и да очекују велики број учесника и добру посјећеност.

Мирјанићева је истакла да је бициклијада добар начин промоције града, локација кроз које ће бициклисти проћи, као и самог језера у Ламинцима. Овом приликом, најавила је бројне манифестације и дешавања у наредном периоду и додала да тренутно са ПСД “Патрија“  обнављају поједине планинарске стазе на Козари, а ускоро ће на истим активностима сарађивати и са ПД “Трешњице“.

С.Видовић

Share With: