Бањац: НПС у Градишци чине нови људи у политици и биће изненађење на изборима

Предсједник Народне партије Српске /НПС/ Дарко Бањац изјавио је вечерас у Доњим Подградцима да су људи који су прије годину дана основали градски одбор ове партије у Градишци нова лица у политици, да су њихове идеје добро прихваћене у народу и да ће бити велико изненађење за све који сада процјењују снагу политичких партија и не дају им велике шансе на предстојећим Општим изборима.
„Ови људи желе да докажу да вриједе и да могу да донесу нешто ново, а то ће и урадити. Они нису ту да се играју са политиком, него да понуде озбиљне идеје на предстојећим Општим изборима“, закључио је Бањац на прослави годишњице оснивања Градског одбора НПС Градишка.


Он је подсјетио да је НПС за изборе за Народну скупштину Републике Српске склопиo коалицију са Првом СДС и Успјешном Српском коју предводи Златко Максимовић, те да ће подржати кандидате владајуће коалиција за инокосне фукције, а то ће бити вјероватно кандидати СНСД-а, као највеће партије коалиције.
Предсједник Градског одбора НПС Градишка Рајко Лајић истакао је да су овај одбор прије годину дана основали већином људи који се прије тога нису бавили политиком и нису били на изборима кандидати других странака, међу којима је и велики број привредника, те да вјерује да су понудили прихватљиве идеје на политичкој сцени Градишке.
Лајић вјерује да су људи препознали нешто ново у њиховом политичком дјеловању и да зато очекују потврду од грађана на предстојећим изборима.

М.Малешевић

Share With: