Арена Градишка: Најава спортског викенда

У оквиру Купа Републике Срспке у малом фудбалу, вечерас у 19 часова у великој дворани Арене Градишка биће одиграна утакмица  између „Козаре“ и КМФ „Рудар Приједор Сити-ја“.

У суботу, 12. новембра у великој дворани  на програму су двије утакмице.

Женски одбојкашки клуб „Градишка“ ће у оквиру Пионирске лиге Републике Српске у 9 часова и 30 минута,  одиграти утакмицу са ОК „Вожд Приједор“.

У оквиру Друге лиге Републике Српске , у суботу у 19 часова и 30 минута снаге ће одмјерити КМФ „Козара“ и КМФ „Дубица.

Нешто богатији спортски садржај овог викенда имаће мала дворана градишке Арене, у којој ће Кошаркашки клуб „Лидер“  у суботу у 10 часова и 30 минута одмјерити снаге са КК „Старс Баскет“,  у оквиру Јединствене лиге Републике Српске.

Кадеткиње КК „Лидера“ ће истог дана у 13.30 часова играти против КК „Орлови“ а утакмицу играју у оквиру Јединствене лиге РС.

Одбојкаши клуба „Градишка“ ће у оквиру Прве лиге Републике Српске, у суботу 12.новембра играти против ОК „Гацко“,  а утакмица почиње у 19.30 часова.

Одбојкашице „Козаре“ ће у недјељу, 13. новембра снаге одмјерити са ОК „Вожд Приједор“. Утакмица почиње у 13.30 часова и игра се у оквиру Друге лиге РС.

Посљедњи окршај овог викенда предвиђен је у 16.30 часова између ОКК „Козаре“ и КК „Пливе“, а утакмица се игра у оквиру Друге лиге РС.

Ђ. Лончаревић

Share With: