АМС: Мјестимично влажни коловози

У нижим крајевима Републике Српске саобраћај се одвија  по сувим и  мјестимично влажним коловозима, док се у вишим планинским предјелима и преко превоја, због ниских јутарњих температура, скреће пажња на могућу поледицу.

На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, возачи се упозоравају на повећану опасност од одрона земље и камења на коловоз, а на путевима на којима се изводе санациони радови, на измијењен режим вожње и обавезно  поштовање привремене сигнализације, која регулише саобраћај. Возачима се савјетује опрезна вожња, прилагођена стању и условима на путу.

Данас почињу радови на санацији дионице магистралног пута  Дервента-Дервента (Жировина) због чега ће бити измијењен режим у одвијању саобраћаја.

На дионицама магистралног пута МI-105 Црквина-Модрича 1 и Шешлије-Јоховац у току су радови на санацији коловоза, због чега се саобраћај одвија успорено.

Због извођења радова на магистралном путу МI-102 Градишка-Козарска Дубица, на дионици Орахова-Врбашка, саобраћај се одвија успорено.

На граничним прелазима у БиХ нема дужих задржавања.

Share With: