Акције у Козинцима код Градишке: Удрженим снагама до помоћи ФК „Братство“ (ФОТО)

У Козинцима, једној од највећих градишких мјесних заједница, граде инфраструктуру за потребе Фудбалског клуба „Братство“, који је члан Подручне лиге Градишке. Овај клуб има дугу и богату традицију а мјештани су му веома привржени.

Овдје је у току изградња крова на трибини, те објекта површине 200 квадрата а планирају поставити и столице за гледаоце.

– Кров на трибини планирамо завршити до краја октобра. То је за нас веома важно јер ћемо стећи боље услове за публику. Улазимо у кишни период, када је боравак на трибини без крова немогућ. Нови клупски објекат за нас је такође од непроцјењиве важности – казао је за Српскаинфо Драгиша Шкорић, предсједник ФК „Братство“ Козинци.

Он је посебно похвалио ангажовање Дејана Бјелобрка, спортског директора клуба који је, веома агилан и заслужан за напредак, за побољшање услова рада и добрих спортских резултата.

Помоћ ФК „Братство“ стигла је и од ФК „Крупа“. Владимир Илић, шеф стручног штаба овог прволигаша Републике Српске уручио је три лопте козиначком клубу. То је за нас, појаснио је Шкорић, веома лијеп гест који је учврстио сарадњу „Братства“ и „Крупе“ и охрабрио наши екипу да постиже још боље резултате на спортском терену.

СрпскаИнфо

Милан Пилиповић

Share With: