Top lista

Top lista za 26.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Јутарња магла смањује видљивост

Јутарња магла мјестимично смањује видљивост у котлинама и планинским предјелима, а ситнији одрони су могући на дионицама у усјецима и поред камених косина. Због радова и привремене регулације саобраћаја, на појединим дионицама вози се успорено, уз повремене застоје. Возачима савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу

Због радова на изградњи кружне раскрснице на магистралном путу М-I 101 Клашнице-Лакташи (стара ознака М-16) у Лакташима долази до измјене у одвијању саобраћаја. (Радови су планирани до 19.04.2021.).

Због извођења радова на санацији коловоза, измијењен је режим одвијања саобраћаја на магистралном путу МI 108 дионица Бањалука (Ребровац)-Челинац у мјесту Врбања. Саобраћај се одвија једном саобраћајном траком наизмјенично сваким даном од 07 – 17 часова. Возаче молимо да возе опрезније и спорије, те да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију. (до 31.10.2020.)

Због извођења радова на постављању интелигентних транспортних система (ИТС) измијењен је режим саобраћаја на аутопуту Е661 дионица Градишка – Бања Лука, у периоду  до 31.12.2020. За вријеме извођења радова, саобраћај je регулисан привременом саобраћајном сигнализацијом.

На граничним прелазима у БиХ нема дужих задржавања.

Share With: