Једно лице ухапшено због производње и продаје марихуане

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка ухапсили су јуче лице иницијала А.Г. из Градишке због постојања основа сумње да је починило кривична дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ и „Омогућавање уживања опојних дрога“.

„Полиција је оперативним радом на терену дошла до сазнања да поменуто лице продају опојне дроге „марихуане“ на територији града Градишка и да омогућава другим лицима уживање исте“, наводи се у саопштењу Полицијске управе.

Уз сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бања Лука а на основу наредбе Основног суда у Градишци извршен је претрес на двије локације у Градишци, којом приликом су у породичној кући лица А.Г. пронађени остаци марихуане, који ће послужити и даљем долазном поступку.

О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука који је наложио да се по комплетирању предмета достави извјештај о почињеним кривичним дјелима „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ и „Омогућавање уживања опојних дрога“ против лица А.Г.

М.М.

Share With: