Facebook
YouTube
Instagram
Топ листа

Топ листа за 13.08.2022.год.
Партнери
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Документа

Градишке новине

Шормаз – Мирковић побједници „Sunrise Beach Volley Tour 2022” у Градишци (ФОТО)

„Sunrise Beach Volley Tour 2022” – турнир у одбојци на пијеску другу годину заредом организован је у Градишци у оквиру „Љета на Сави“.

Такмичило се 16 екипа, а у коначници најбољи је био „Sunrise tim“ из Србије Шормаз – Мирковић који су иначе репрезентативци у овом спорту, а који су и прошле године у Градишци заузели прво мјесто. Они су били бољи од тима Макарић – Рајковић

Стефан Мирковић похвалио организацију турнира у граду на Сави и истакао да је Градишка сјајан домаћин. „Дошли смо у Градишку да одбранимо титулу што смо и успјели. Гледаоци финалног меча могли су видјети врхунску одбојку коју су играли најквалитетнији играчи из Србије“, рекао је Мирковић.

Директор турнира Бојан Новокмет рекао је да је задовољан организацијом у Градишци али и атмосфером која је владала током трајања турнира.

„Ове године у Градишку смо довели шампионе Србије, БиХ, а имали смо екипе и из Хрватске и Словеније. Подигли смо ниво турнира у односу на прошлу  годину. У Финалној утакмици снаге су одмјерила два најбоља пара на Балкану“, рекао је Новокмет.

На турниру је наступила и екипа из Градишке у саставу Лајић – Макивић која се због повреде није успјела пласирати у полуфинале.

„Мало нам је фалило до полуфинала, недостајало нам је „спортске среће“. Екипе које су играле биле су веома јаке и жао нам је што нисмо успјели одмјерити снаге са најбољима бар у борби за треће мјесто. Драго нам је да је у Градишци организован овај турнир и што је био посјећен“, рекао је Лајић и додао да тим Лајић – Макивић прошли викенд представио Градишку на турниру у Дервенти гдје су освојили треће мјесто и да наредног викенда наступају на турниру у Обудовцу.

Организатор турнира у Градишци Денис Шулић рекао је да је ове године учињен корак напријед у организацији и изразио наду да ће турнир наредне године окупити и играче из Италије, Словеније и Мађарске.

„Желимо да турнир у Градишци буде међународни у пуном смислу и да промовишемо наш град као лијепо мјесто које је вриједи посјетити“, рекао је Шулић.

„Sunrise Beach Volley Tour 2022” сљедећег викенда биће одигран у Бијељини.

Г.Влаинић

Share With:
Open

close button