Фестивал „Република Српска у ритму Европе“ у недјељу у Спортској дворани „Арена“ у Градишци

Престижни дјечији и омладински фестивал „Република Српска у ритму Европе“ биће одржан у недјељу, 29. октобра, са почетком у 20:10 часова у Спортској дворани „Арена“ у Градишци.

Градишка, као актуелни побједник прошлогодишњег такмичења „Република Српска у ритму Европе“ које је одржано у Котор Варошу, по пропозицијама такмичења, има привилегију и част да ове године буде домаћин овог фестивала и угости 18 градова и општина (учесника фестивала) из Републике Српске.

Улаз на Фестивал „Ритам Европе“, за све посјетиоце је слободан!

Позивамо сву дјецу, омладину и грађане нашег града, да пруже пуну подршку представницама Градишке, те гласају за њих, које ове године наступају под редним бројем 8.

Учесници фестивала представиће се у директном телевизијском преносу из Градишке, града домаћина, који се емитује под медијским покровитељством Радио телевизије Републике Српске, гдје ће ово омладинско музичко такмичење моћи да прати милионски аудиторијум и ван граница Републике Српске, а све такмичаре оцјењиваће стручни жири „Ритма Европе“, жири градова/општина учесника, као и публика, СМС порукама.

С великим ентузијазмом Град Градишка је прихватио улогу домаћина и учешће Градишке у овој манифестацији, као доброј могућности за подстицање креативности и талента код младих, уз истовремено промовисање свих оних вриједности којима тежи, као савремена и развијена заједница. Kроз бројне активности, пројекте и развојне стратегије, Град Градишка значајну пажњу посвећује дјеци и младима.

Градишка Вас радосно очекује!

 

Share With: