У току припреме за Фестивал народне пјесме у Градишци, 9. новембра

У четвртак, 9. новембра 2023.године са почетком у 20.00 часова у великој сали Културног центра у Градишци биће одржан 2. Фестивал народне пјесме.

Манифестацију организују Културни центар и РТВ Градишка, уз подршку Градске управе. Оркестар који ће пратити извођаче Фестивала, вриједно увјежбава репертоар пјесама. „Вјерујем да ћемо у потпуности одговорити на захтјеве ове врло значајне манифестације. Народна музика је богатство које треба његовати и то и јесте један од мотива за организацију овог врло посјећеног фестивала“, каже Мирослав Вуковић, директор Културног центра и члан оркестра, у коме су и музичари из Бањалуке, Козарске Дубице и других средина.

У програму Фестивала учествују великани народне и изворне музике: Гордана Лазаревић, Љуба Лукић, Раде Јоровић, Милена Плавшић, Мерса Миљковић, Андрија Бајић.  С обзиром на то да је Први фестивал народне пјесме показао да ова манифестација има велики број поклоника, организатор позива заинтересоване посјетиоце да благовремено преузму своје карте и обезбиједе мјесто у великој сали Културног центра. Цијена улазнице износи 10 КМ.

Сања Т.

Share With: