Top lista

Top lista za 08.08.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

У Српској 19 нових случајева заразе вирусом корона

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедња 24 часа, у Институту за јавно здравство Републике Српске, извршено је тестирање 110 лабораторијских узорака, а нови вирус корона потврђен је код 19 особа у Републици Српској.

Ради се о 11 мушких и осам женских особа, од којих је три млађе, 14 средње и двије особе старије животне доби.

Према мјесту пребивалишта, 13 особа је из Бањалуке, три из Прњавора и по једна из Козарске Дубице, Котор Вароша и Кнежева.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављен је један смртни случај код којег је потврђено присуство новог вируса корона. Ради се о мушкарцу средње живорне доби из Бијењине.

До сада је у Републици Српској потврђено 3.204 случаја вируса корона, а преминуло је укупно 139 особе код којих је потврђен тест на нови вирус корона.

У Републици Српској, од новог вируса корона, до сада се опоравило укупно 1.663 особе. На SАRС-CоВ-2 тестирано је укупно 41.891 особа.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 184, у Универзитетско клиничком центру Републике Српске 47, а у општим болницама 137.

У Републици Српској под здравственим надзором тренутно је 3.503 особа, а надзор је завршен код 39.541 особа.

Share With: