Top lista

Top lista za 10.04.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

У Српској још 282 случаја вируса корона

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедња 24 часа, извршено је тестирање 1.071 лабораторијског узорка, а нови вирус корона потврђен је код 282 особе.

Ради се о 141 мушкој и 141 женској особи, од којих је 42 млађе, 178 средње и 62 особе старије животне доби, подаци су Института за јавно здравство.

Према мјесту пребивалишта, 77 особа је из Бањалуке, 49 из Бијељине, 22 из Требиња, 17 из Козарске Дубице, 15 из Добоја, 12 из Зворника, седам из Дервенте, по шест из Приједора и Шамца, по пет из Невесиња и Прњавора, по четири з Лопара, Модриче и Сокоца, по три из Вишеграда, Котор Вароша, Рибника, Угљевика и Чајнича, по двије из Братунца, Гацка, Лакташа, Љубиња, Мркоњић Града, Рогатице, Теслића, Фоче, Челинца и Шековића и по једна из Берковића, Билеће, Брода, Градишке, Источног Старог Града, Источног Новог Сарајева, Костајнице, Милића, Новог Града, Новог Горажда, Осмака, Петровца, Петрова и Српца.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављена су 22 смртна случаja код којих је потврђено присуство вируса корона. Ради се о 18 мушкараца и четири жене, средње и старије животне доби од којих је и једна млађа особа (жена 34 године). Три особе из Бањалуке, по двије из Модриче, Добоја, Брода и Бијељине и по једна особа из Лопара, Угљевика, Новог Горажда, Рогатице, Фоче, Требиња, Зворника, Прњавора, Мркоњић Града, Петрова, и Теслића.

Share With: