У наредних седам дана „пресретачи“ на путевима на подручју ПУ Градишка

На путевима на подручју Полицијске управа Градишке од сутра, 21. до понедјељка, 27. марта, брзине кретања возила биће контролисана аутоматским мјерењем помоћу два радарска система ”пресретача”.

„Евидентирање прекршаја вршиће се у покрету, истовремено у доласку и одласку. Директна контрола брзине кретања моторних возила вршиће се у случају прекршаја прекорачења ограничења брзине која је већа од 20 километара на час, када је прекршај почињен возилом без регистарских ознака, мотоциклом у доласку и када је прекршај почињен са иностраним регистарским ознакама, а у свим другим случајевима евидентирани прекршаји накнадно ће се обрађивати, те ће возачи добити обавјештење о учињеном прекршају на пријављену адресу пребивалишта. Наведени радарски уређаји посједују меморију на коју полицијски службеник не може да утиче“, наводи се у саопштењу Полицијске управе Градишка.

Из ове управе апелује на возаче моторних возила да приликом учествовања у саобраћају поштују саобраћајна правила и прописе, нарочито оне која се односе на ограничења брзине кретања возила.

 

М.Малешевић

Share With:
Open

close button