У Градишци положени вијенци погинулим припадницима МУП-а РС

Поводом Дана полиције 4. априла у Градишци је данас служен парастос и положени вијенци и цвијеће на спомен-обиљежје за 15 припадника Полицијске управе Градишка који су погинули у Одбрамбено-отаџбинском рату.

“Ово је још једном прилика да се захвалимо њиховим породицама на доласку и да им кажемо да нису заборављени и да то никада неће бити. Уједно ово је прилика да покажемо  младим колегама уз какав тежак пут и уз какве жртве је стварано Министарство унутрашњих послова“, навео је начелник Полицијске управе Градишка Слободан Торбица.

Вијенце и цвијеће на спомен обиљежје погинулим припадницима Полицијске управе Градишка у претходном Одбрамбено-отаџбинском рату положили су чланови породица погинулих припадника МУП-а РС, представници Градске управе Градишка и Полицијске управе Градишка.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић нагласио је да се данас присјећају припадника МУП-а који су живот дали за слободу и темеље Републике Српске.

„Још једном велики наклон свима који су учествовали у одбрани РС. Градска управа Градишка и Полицијска управа имају изузетну сарадњу. Захваљујем се МУП-у РС и Полицијској управи Градишка на превентивном дјеловању, сигурности и безбједности у Градишци која је препозната као толерантна средина“, навео је Аџић.

Након парастоса у Полицијској управи Градишка организован је пријем за чланове породица погинулих припадника МУП-а.

Представници Полицијске управе Градишка присуствоваће сутра централној прослави Дана полиције Републике Српске у Бањалуци.

С.С.Ц.

Share With:
Open

close button