Top lista

Top lista za 31.07.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Суви и мјестимично мокри коловози

Саобраћај се јутрос у Републици Српској одвија по сувим и мјестимично мокрим коловозима. У усјецима и поред камених косина скреће се пажња на могуће одроне камења и земље на коловоз, а на путевима гдје се изводе радови на обавезно поштовање привремено постављене саобраћајне сигнализације.

На подручју Српске забрањено је кретање особама старијим од 65 година, а од 20 до 05 часова на снази је потпуна забрана кретања. Из АМС апелују на возаче да и унутар БиХ путују само у нужним ситуацијама и да се придржавају мјера заштите од коронавируса.

У току су радови на проширењу дистрибутивне мреже питке воде и мреже за прикупљање отпадних вода у насељу Зелени Вир, на магистралном путу МI 108 Бања Лука 5-Челинац. За вријеме радова, који су планирани до 30.04.2020.године саобраћај ће регулисати привремена саобраћајна сигнализација.

На регионалном путу Р-412 Црна Ријека-Бјелајце и даље је потпуно обустављен саобраћај и преусмјерен је на путне правце Кола-Стричићи-Чађавица-Мркоњић Град и Црна Ријека-Јајце-Мркоњић Град.

У току су радови и на на изградњи МХЕ, због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја на магистралном путу М-I 108, дионица Котор Варош-Ободник.

У току су радови на реконструкцији магистралног пута М-14.1 дионица Чатрња – Градишка, због чега се саобраћај одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком.

На граничном прелазу Градишка појачана је фреквенција теретних возила.

Share With: