Top lista

Top lista za 26.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Стање на путевима за четвртак 28. мај

Саобраћај се јутрос у Републици Српској одвија по претежно влажним коловозима, понегдје у котлима и уз ријечне токове смањена је видљивост због јутарње магле, а  у усјецима и поред камених косина  возачи се упозоравају на ситније одроне.  Возачима се савјетује максимално опрезна и спорија вожња, прилагођена стању на путу. На дионицама путева гдје се изводе радови привремена саобраћајна сигнализација регулише саобраћај чије је  поштовање  обавезно.

На граничним прелазима у БиХ задржавања нису дужа од 20 до 30 минута.

Држављани БиХ који улазе у Републику Српску, БиХ, више не подлијежу мјери изолације у кућној средини, нити су обавезни да имају негативан ПЦР тест.

Улазак у БиХ није дозвољен страним држављанима, а изузетак су особе с боравком у БиХ, лица којима је потребно лијечење, те лица које су у транзиту кроз БиХ без задржавања.

Србија је отворила своје граничне прелазе и за путнички и робни саобраћај без неопходног теста на коронавирус и дозволе комисије.

Улазак у Хрватску и Црну Гору дозвољен је само њиховим држављанима, странцима који имају пријављен боравак и возачима теретних возила.

Share With: