Top lista

Top lista za 25.09.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Сервисне информације за понедјељак 21. децембар 2020. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа евидентирана су три кривична дјела, догодила се једна саобраћајна незгода.

Припадници  Професионалне ватрогасне спасилачке јединице Градишка имали су једну пожарну интервенцију на гашењу димњака у Улици Петра Пеције.

У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 35 пацијената. Дежурне су биле докторице Јелена Моравац и Далиборка Милановић.

На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа није било порода.

Испорука топлотне енергије је редовна, као и одвоз смећа.

Из комуналног предузећа „Водовод“ Градишка обавјештавају потрошаче да ће због прикључка новоизграђеног цјевовода у источном дијелу града  данас у времену од 9 до 13 часова доћи до обуставе испоруке воде у дијелу Улице Шеснаесте крајишке бригаде у насељу “Крошња”, зградама породица погинулих бораца у насељу “Крошња” , Бок Јанковцу и Улици Саве Мандића у Мачковцу.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче да ће данас долазити до краћих прекида у испоруци електричне енергије на трафостаницама Доњи Карајзовци 2 Дмитровићи, Кијевци 2 Драчик, Церовљани Унчице и Елезагићи 1.

Share With: