Top lista

Top lista za 05.12.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Саобраћај се одвија редовно без застоја

Саобраћај се јутрос на већини путева у Републици Српској одвија редовно без застоја, а вози се по мокрим или мјестимично влажним коловозима. Возачима се скреће пажња на повремено јаке ударе вјетра на западу и у централним крајевима, док сена дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина скреће пажња на учестале одроне земље или камења на коловоз. Савјетује се максимално опрезна и спорија вожња, уз обавезно посједовање зимске опреме.

На регионалном путу Р-412 Црна Ријека-Бјелајце на снази је обустава саобраћаја сваки дан осим недјеље у времену од 09:00 до 15:00 часова. Саобраћај се за вријеме обуставе преусмјерава на путне правце Кола-Стричићи-Чађавица-Мркоњић Град и Црна Ријека-Јајце-Мркоњић Град.

Због извођења деминерских радова на дионици регионалног пута Р-472 Дервента-Подновље, на деминерском радилишту “МСП Горњи Божинци”, од данас 02.03.2020. године у времену од 08,15 до 15,05 часова радним данима доћи ће до повремених обустава саобраћаја у интервалима 30 минута обуставе и 10 минута пропуштања саобраћаја. Радови су планирани до 25.12.2020. године.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

Због радова обустављен je саобраћај на граничном прелазу Делеуша-Враћеновићи. За вријеме ове обуставе саобраћај ће се преусмјерити на друге граничне прелазе.

Share With: