Саобраћај се одвија по мокрим коловозима

Због излијевања бујичних потока  саобраћаја одвија једном саобраћајном траком  на регионалном путу Милићи-Зелени Јадар у мјесту Дервента.

На већини осталих  путних праваца саобраћај се јутрос у Републици Српској одвија  по  мокрим или влажним коловозима у котлинама и уз ријечене токове , као  и вишим предјелима смањена  је видљивост због магле  упозоравамо и на повећану опасност од одрона и активирања клизишта, и  неопходна је максимално опрезна вожња, прилагођена стању и условима на путу, наводи се у саопштењу АМС Српске.  На путевима на којима се изводе санациони радови, режим вожње је измијењен и регулисан привременом сигнализацијом, чије је поштовање обавезно.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице, и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола измјењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

На граничним прелазима у БиХ нема дужих чекања при преласку границе.

Share With:
Open

close button