Top lista

Top lista za 26.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима

У већем дијелу Републике Српске саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима. Из АМС возаче упозоравају на повећану опасност од одрона камења и земље на коловоз.

На путевима на којима се изводе санациони радови привремена сигнализација регулише саобраћај, чије је поштовање обавезно.

На дионици маг. пута МИ 101 Бања Лука 2-Српске Топлице, за вријеме извођења радова на изградњи моста преко ријеке Врбас мијења се режим саобраћаја и регулише привременом саобраћајном сигнализацијом. Радови ће трајати до 12.12.2020. године.

На регионалном путу Црна Ријека-Бјелајце на снази је обустава саобраћаја, сваки дан, осим недјеље, у времену од 09:00 до 15:00 часова. Саобраћај се за вријеме обуставе преусмјерава на путне правце Кола-Стричићи-Чађавица-Мркоњић Град и Црна Ријека-Јајце-Мркоњић Град. 

Због извођења радова на изградњи међудржавног моста на ријеци Сави, измијењен је режим одвијања саобраћаја на ауто-путу Е-661 Бања Лука-Градишка, у зони насеља Чатрња и царинског терминала па се возачи моле да возе опрезније и спорије, те да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

На граничним прелазима у БиХ  neма задржавања.

Због радова обустављен je саобраћај на граничном прелазу Делеуша-Враћеновићи. За вријеме ове обуставе саобраћај се преусмјерава на друге граничне прелазе. (до 01.06.2020.)

Share With: