Редовно одвијање саобраћаја

Саобраћај се на већини путева у РС одвија редовно, а на подручју Херцеговине коловози су мјестимично мокри. Упозоравамо на јаке ударе вјетра, посебно у западним крајевима.

Из АМС РС скрећу пажњу на опасност од одрона, а посебно издвајамо дионице Кнежево-Угар, Карановац-Црна Ријека-Мркоњић Град, Сарајево-Фоча, Фоча-Шћепан Поље и Вишеград-Устипрача-Рогатица. Савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену условима на путу.

У току су радови на санацији регионалног пута Горња Чађавица-Љељенча. Саобраћај ће се у времену од 07-17 часова одвијати једном саобраћајном траком.

У току је изградња пјешачке и бициклистичке стазе, због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја уз магистрални пут МI-100 Рудице-Нови Град. Предвиђено је да радови трају до 10.11.2023. године.Због радова на изградњи тротоара, уз магистрални пут МI-101 Српске Топлице-Карановац измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Планирано је да радови трају до 09.11.2023. године.

Због извођења радова на санацији клизишта на дионици магистралног пута M-I 111 Добро Поље-Миљевина, измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 19.12.2023. године).

На ГП нема дужих задржавања.

Share With: