Top lista

Top lista za 08.08.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Представници града Градишка учествовали на конференцији у оквиру МЕГ пројекта

Предствници града Градишка учествовали су  на  конференцији под називом „Комуналне водне услуге у Босни и Херцеговини: Преглед кључних достигнућа и пут напријед“, која је одржана 3. и 4 октобра у Сарајеву.

Конференција је одржана у оквиру Пројекта заштите околине и економског управљања (МЕГ пројекта), који финансира Влада Швицарске у партнерству са локалним самоуправама и Развојним програмом Уједињених нација (UNDP БиХ).

Уводни говор на конференцији одржао је градоначелник Градишка Зоран Аџић, обзиром да је Градишка прворангирани град у МЕГ пројекту према оцјенама из марта 2019. године.

Градоначелник Аџић је том приликом  истакао значај МЕГ пројекта за развој града, те изразио жељу за учешћем у другој фази предметног пројекта.

У уводном дјелу конференције гобориле су директорица за сарадњу при Амбасади Швицарске у БиХ Барбара Дитвилер Шоер и резидентна представница Развојног програма Уједињених нација у БиХ Стелиана Недера.

Остали представници града Градишка су учествовали су у панел дискусијама које су организоване у склопу конференције.

Конференција је уједно била и прилика за презентацију потенцијала и остварених постигнућа у Градишци, као и могућности покретања нових пословних сарадњи везаних за развојне пројекте.

Share With: