Потписан споразум о сарадњи између Развојне агенције Градишка и Филозофског факултета

Представници Развојне агенције Градишка и Филозофског факултета Универзитета у Бања Луци потписали су данас споразум о сарадњи. Циљ је заједнички рад на пројектима и размјена искустава.

Директор градишке Развојне агенције Богдан Вицановић каже да су Филозофски факултет препознали као доброг партнера  који је познат по имплементацији различитих пројеката. Сматра да постоји могућност за развој заједничких идеја, које могу бити корисне образовању, али и цјелокупном друштву.

„Свакако да постоје сада већ доступни фондови који су нама занимљиви, ми ћемо у нашим даљим разговорима и састанцима идентификовати бар једну идеју коју можемо заједнички реализовати“ рекао је Вицановић.

Професор и декан бањалучког Филозофског факултета Срђан Душанић изразио је задовољство што имају прилику сарађивати са веома успјешном Развојном агенцијом. Истакао је да је њихов циљ стални развој и напредак, јер се факултет не бави искључиво образовањем већ су познати и по бројним другим активностима.

Из Развојне агенције су поручили да потписивање уговора представља наставак сличних активности које су до сада на сличан начин реализовали и са другим организацијама.

Н.М.

Share With:
Open

close button