Пословница „АСА ЦЕНТРАЛ осигурања“ у Градишци

Као највеће осигуравајуће друштво у БиХ, „АСА ЦЕНТРАЛ осигурање д.д.“  има широм земље мрежу од више од 200 продајних мјеста, ланац од 64 модерне станице за технички преглед те више од 900 запослених.

„Јако нам је важна присутност у Републици Српској, гдје имамо отворене пословнице у свим већим градовима.  Градишка има огроман потенцијал и из тог разлога смо се одлучили  да заједно са Браниславом Гвозденом изградимо савремени технички преглед“, изјавила је Драгана Ждрало, директорица главне филијале у Републици Српској „АСА ЦЕНТРАЛ осигурања“.

 

Од осигураватељских производа „АСА ЦЕНТРАЛ осигурање“ нуди: осигурање од аутомобилске одговорности, каско осигурање, асистенцију на путу, заштиту бонуса, осигурање од незгоде, путно здравствено осигурање, добровољно здравствено осигурање, осигурање имовине и друге производе. Уз традиционалне канале Друштво предњачи и у развоју дигиталног канала продаје, тако да су на „АСА Централ“ веб страници осигураницима доступни дигитални сервиси, путем којих могу онлине уговорити полисе добровољних врста осигурања те пријавити штете.

„Велику пажњу посвећујемо бризи о клијентима, запосленицима и партнерима. Зато „АСА Централ осигурање“ остаје први избор за грађане и компаније у Федерацији и Републици Српској, када је у питању безбједност. Оно што нас радује је и чињеница да смо спојени повјерењем остали шампиони у исплати штета“, навели су из Управе „АСА Централ осигурања“.

Share With: