Top lista

Top lista za 25.09.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Повољни услови за вожњу

Услови за вожњу су повољни, коловози суви, а проходност путних праваца у Републици Српској јутрос је задовољавајућа.  На дионицама гдје се изводе радови саобраћај регулише  привремено постављена саобраћајна сигнализација и њено поштовање је законски обавезно.

Без обзира на повољне временске прилике, возачима савјетујемо опрезну вожњу и подсјећамо да је посједовање зимске опреме законски обавезно до 15. априла.Ситнији одрони могући су у усјецима и поред камених косина.

У Републици Српској данас од 12 часова до сутра у 18 часова на снази је забрана кретања изван мјеста пребивалишта, а у периоду од 20 до 5 часова на снази  је потпуна забрана кретања.

У току су радови на реконструкцији магистралног пута М-14.1 дионица Чатрња – Градишка, због чега се саобраћај одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком.

На регионалном путу  Црна Ријека-Бјелајце  и даље је  потпуно обустављен саобраћај. Ова обустава ће трајати до 09.05.2020. године. Саобраћај се за вријеме обуставе преусмјерава на путне правце Кола-Стричићи-Чађавица-Мркоњић Град и Црна Ријека-Јајце-Мркоњић Град.

Због формирања конвоја у Хрватској, повремено се стварају дуге колоне теретних возила на граничним прелазима у БиХ.

Share With: