Основан Градски одбор Народног фронта Градишка

У Градишци је вечерас одржана Оснивачка скупштина Градског одбора Народног фронта, на којој за предсједника градишког одбора ове странке изабран посланик у Народној скупштини Републике Српске Радислав Дончић.

Дончић је рекао да је оснивање Народног фронта у Градишци плод вишемјесечног рада, у ком времену је основано око 20 страначких мјесних одбора, додајући да је циљ да се странка максимално припреми за локалне изборе наредне године.

„Мислимо да смо алтернатива актуелној власти и очекујемо велику подршку грађана који су жељни промјена“, закључио је Дончић.

Оснивачкој скупштину Градског одбора Народног фронта у Градишци присуствовала је и лидер ове партије Јелена Тривић, која је истакла да ће Народни фронт бити окосница промјена на наредним локалним изворима, те да има потпуно повјерење у Дончића и његов тим.

Тривићева је додала да су очекивања Народног фронта за локалне изборе у Градишци максимална, да намјеравају да кандидују Дончића за градоначелника и да очекују подршку осталих опозиционих странака.

На оснивачкој скупштини изабрани су и чланови Градског одбора, Предсједништва и четири потпредсједника Градског одбора Народног фронта Градишка.

М.М.

Share With: