Од вишеструког повратника у чињењу прекршаја одузет путнички аутомобил

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка, током јучерашњег дана, од лица В.Ј. из Градишке, који је вишеструки повратник у чињењу прекршаја,  привремено су одузели путнички аутомобил марке ,,Peugeot“.

Наиме, на регионалном путу Чатрња – Турјак, у мјесту Драгељи, синоћ се, око 19.00 часова, догодила саобраћајна незгода у којој су учествовали В.Ј. из Градишке са путничким аутомобилом марке ,,Peugeot“ и Б.М. из Градишке са путничким аутомобилом марке „Golf“. Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка, који су утврдили да нема повријеђених лица, да је на возилима наступила материјална штета, а да лице В.Ј. управља возилом прије стицања права на управљање. Додатним  провјерама утврђено је да лице В.Ј. у регистру новчаних казни има дуг у износу од 3.900 КМ.

Полицијски службеници су привремено одузели путнички аутомобил, а против лица В.Ј ће бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка надлежном суду због почињених прекршаја по Закону о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.

Share With:
Open

close button