Top lista

Top lista za 26.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Одвијање саобраћаја без сметњи

Саобраћај се јутрос на већини путева у Републици Српској одвија редовно, по мјестимично влажним и клизавим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу на повећану опасност од одрона земље и камења на коловоз, а у котлинама, дуж ријечних токова и у вишим предјелима на смањену видљивост због магле или ниске облачности.

 Због радова и привремене регулације саобраћаја, на појединим дионицама вози се успорено, уз повремене застоје. Возачима савјетујемо максимално опрезнију вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

На регионалном путу Р-412 Црна Ријека-Бјелајце саобраћај се, сваки дан осим недјеље, обуставља у времену од 08:00 до 16:00 часова. Изван времена обуставе, саобраћај се одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком, уз регулацију свјетлосном сигнализацијом.

На граничним прелазима у БиХ нема дужих задржавања. Због радова обустављен je саобраћај на граничном прелазу Делеуша-Враћеновићи. За вријеме ове обуставе саобраћај се преусмјерава на друге граничне прелазе.

БиХ је отворила границе према: Хрватској, Србији и Црној Гори. Одлука се односи само на грађане те три државе, док држављани осталих земаља у БиХ могу ући уколико имају оправдане разлоге и негативан тест на вирус “Covid 19”, не старији од 72 часа.

Улазак у Хрватску дозвољен је само њиховим држављанима, странцима који имају пријављен боравак и возачима теретних возила.

Црна Гора је отворила границе за држављане БиХ. Србија је отворила своје граничне прелазе за путнички и робни саобраћај без неопходног теста на коронавирус и дозволе комисије.

Share With: