Овог викенда у Градишци бут камп за учеснике „Ритма Европе“

Представници Града Градишка угостили су данас 20 представника градова и општина Српске који ће ове године учествовати на музичком такмичењу „Ритам Европе“, а који су у Градишку дошли на први бут камп овог престижног музичког фестивала.

„Ритма Европе“ почетком јесени биће одржан у Арени Градишка захваљујући прошлогодишњем побједнику, солисти Карли Обрадовић и плесној пратњи „Dance step“.

Драгана Илић, замјеник градоначелника Града Градишка рекла је да такмичење „Ритам Европе“ за  Градишку представља значајан догађај јер је то прилика да у град на Сави дођу музички таленти из 20 градова и општина Српске како би се дружили, такмичили и у  најбољем свјетлу представили себе и мјесто из ког долазе.

Давид Макевић, директор „Ритма Европе“ рекао је да се овог викенда одржава први од три бут кампа како би учесници били спремни за само такмичење које ће бити одржано у октобру.

„Кампови су прилика да учесници у једном веселом ритму унаприједе своје вјештине и прихвате знања која пружа „Ритам Европе“, истакао је Макевић.

Карла Обрадовић, представница Градишке на „Ритму Европе“ рекла је да је срећна што су се сви учесници такмичења данас окупили у Градишци и што ће такмичење ове године бити одржано у нашем граду. Она је истакла да ће ове године наступити са пјесмом „Иза осмеха“ Сање Вучић  и представљати Србију.

Дијана Кондић координатор испред Општине Козарска Дубица рекла је да је „Ритам Европе“ сјајна прилика да се млади таленти представе изван својих општина, да раде са врхунским стручњацима али и да створе нова пријатељства.

Ове године Козарску Дубицу ће представљати прошлогодишња учесница, Марија Гајић која ће извести пјесму Камелеон Михаела Паце из Малте.

Г.Влаинић

Share With:
Open

close button