Facebook
YouTube
Instagram
Топ листа

Топ листа за 13.08.2022.год.
Партнери
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Документа

Градишке новине

Низом манифестација Градишка обиљежава Дан града, 24. април (ВИДЕО)

У Градишци ће поводом обиљежавања Дана града – 24. априла бити одржане бројне привредне, туристичке, културне и спортске манифестације, у оквиру којих ће бити отворен биоскоп, те почети са радом и Радио-телевизија Градишка, најавио је је гостујући у нашем јутарњем програму Горан Суботић, начелник Службе градоначелника Градишке.

Будући да се 24. априла обиљежава и Васкрс, централне маниФестације биће одржане дан раније, 23. априла, када ће у Културном центру Градишка у 19.00 часова бити и свечана академија.

Полагање цвијећа у градском спомен-парку предвиђено је у 11.00 часова, а у 17.00 часова отварање новоизграђаног објекта вртића и мјесној заједници Брестовчина.

Прва мафестација поводом Дана града, изложба ликовног стваралаштва ученика основних и средњих школа и дјеце из вртића “Лепа Радић” одржана је данас на са позорници Културног центра у Градишци.

Фестивал туризма, привреде, гастрономије и културне баштине “ЗдравоФест 2022” је сутра од 10.00 до 15.00 часова у градском парку.

У Завичајном музеју ће у уторак, 19. априла, у 13.00 часова бити отворена изложба “Са Гојком Шербулом по корзу”, а у сриједу, 20. априла, од 10.00 часова предвиђено је отварање Радио-телевизије Градишка, чиме ће бити озваничен почетка емитовања програма TВ Градишка.

Планирано је да у четвртак, 21. априла, буду отварања у 11.00 часова саобраћајнице Брестовчина-Чатрња, у 15.00 часова нове зграде амбуланте у Доњој Јурковици, а у 16.00 часова локалног пута у мјесној заједници Ћелиновац.

У Културном центру ће истог дана од 19.00 часова бити представа са Небојшом Миловановићем, у петак, 22. априла, играђе се фудбалска утакмица у 17.30 часова на Градском стадиону, а у суботу, 23. априла, у 10.00 часова Кошаркашки турнир пионира у градишкој Арени.

Представа Градског позоришта Градишка “Цврчак и мрав” биће одиграна у Културном центру у уторак, 26. априла, док је у сриједу, 27. априла, предвиђено отварање биоскопа.

На Дан побједе над фашизмом 9. маја у 11.00 часова ће у Градишци, Горњим Подградцима и Новој Tополи бити положено цвијеће на споменике жртвама Другог свејетског рата.

М.Малешевић

Share With:
Open

close button