Facebook
YouTube
Instagram
Топ листа

ТОП ЛИСТА ЗА 25.3.2023.
Партнери
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Документа

Градишке новине
Наредних дана промјенљиво облачно

У Републици Српској ће наредних дана бити промјенљиво облачно вријеме, мјестимично са сунчаним периодима, али и са сусњежицом или слабим снијегом, а на планинама и мањим порастом сњежног покривача, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ујутру ће бити умјерено до претежно облачно и хладно, а у источним предјелима ће понегдје падати слаб снијег.

Током дана ће бити суво и вјетровито уз промјенљиву облачност и сунчане периоде, на истоку и у централном појасу облачно мјестимично са сусњежицом или слабим снијегом, а у вишим предјелима и на планинама мањи пораст сњежног покривача.

На југу ће бити претежно сунчано и мало топлије.

Дуваће слаб до умјерен западни и сјеверозападни вјетар, локално на ударе појачан.

Јутарња температура ваздуха биће од минус седам до минус један, на југу до један, у вишим предјелима од минус 10, а дневна од минус један до пет, на југу до девет, у вишим предјелима од минус три степена Целзијусова.

У сриједу, првог дана мјесеца фебруара ујутру ће бити мало до умјерено облачно и хладно уз мраз, а током дана промјенљиво облачно са сунчаним периодима, послије подне уз пролазно наоблачење.

Јутарња температура ваздуха биће минус седам до минус један, на југу до један степен у вишим предјелима од минус десет, а днавена од нуле до осам степени, на југу до 10 степени, у вишим предјелима од минус три степена Целзијусова.

У четвртак 2. фебруара ујутру ће бити мало до умјерено облачно и хладно.

Прије подне биће промјенљиво облачно са сунчаним периодима, потом уз постепено наоблачење. Мјестимично ће бити падавина на сјеверу и југу док се око подне падавине очекују у већини предјела.

У вишим предјелима и на планинама очекује се пораст снијежног покривача, док су на југу могући локални пљускови.

Јутарња температура ваздуха биће од минус два до три, на југу до пет степени, у вишим предјелима од минус пет, а дневна од један до девет, на југу до 12, у вишим предјелима од минус два степена Целзијусова.

У петак, 3. фебруара ујутру ће на истоку и у централном појасу бити облачно, мјестимично са сусњежицом или слабим снијегом, у вишим предјелима и на планинама уз мањи пораст снијежног покривача. На југу и западу биће претежно ведро и хладно јутро.

Током дана падавине захватају и сјевероисток земље, а до вечери престају. На југу и западу током дана промјенљиво са сунчаним периодима.

Јутарња температура ваздуха биће од минус два до три, на југу до четири, у вишим предјелима од минус шест, а максимална температура ваздуха од један до девет, на југу до 12, у вишим предјелима од минус два степена Целзијусова.

Share With:
Open

close button