Мјестимично влажни коловози, у котлинама и уз рјеке магла

На већини путева у Републици Српској саобраћај се јутрос одвија редовно, по сувим и мјестимично влажним коловозима. На дионицама у усјецима и поред камених косина, упозоравамо на могуће одроне земље и камења на коловоз, а у котлинама и дуж ријечних токова, на мјестимичну маглу, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

На путевима на којима се изводе радови, саобраћај је регулисан привременом сигнализацијом, чије је поштовање обавезно. На свима путним правцима савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

Због радова на мосту „Богдановац“, измијењен је режим саобраћаја на аутопуту Градишка-Бањалука и постављена је саобраћајна сигнализација која ће до 15. новембра 2023, до када су и предвиђени радови, регулисати саобраћај. (стационажа цца 39+150 км до 39+410 км)

Измијењен је режим одвијања саобраћаја, због изградње пословног објекта (бензинске станице) на одмаралишту Лужани запад на ауто путу Е-661 Градишка –Бања Лука.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола, измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

На магистралном путу М-I 102 Градишка-Козарска Дубица, на улазу у Орахову, због активираног клизишта, саобраћај се одвија успорено.

На  граничним прелазима нема дужих задржавања.

Share With: