Мокрим или влажним коловозима

Већина путева јутрос у РС је проходна, саобраћај се одвија по претежно мокрим или влажним коловозима, уз повећану опасност од одрона на дионицама у усјецима. На путевима на којима су актуелни радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај. Возачима савјетујемо максимално опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

Због радова на изградњи тротоара, уз магистрални пут МI-101 Српске Топлице-Карановац измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Планирано је да радови трају до 09.11.2023. године.

Према Рјешењу о извођењу радова, још данас, од 09 до 15 часова, долази до повремених получасовниих обустава саобраћаја, на магистралном путу Сарајево-Трново (дионица Крупац-Војковићи). 

Због извођења радова на санацији клизишта на дионици магистралног пута M-I 111 Добро Поље-Миљевина, измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 19.12.2023. године).

Због извођења радова на реконструкцији дионице магистралног пута М-I 101 Александровац-Александровац (аутопут), измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 01.12.2023. године).

Ради извођења радова бушења и минирања на каменолому „Грапска-Костајница“ у мјесту Костајница, град Добој, извршиће се привремена обустава саобраћаја на дионици регионалног пута Р-I 3103, Добој-Модрича, у мјесту Костајница у периоду од 20.09. до 20.12.2023. године.

На регионалном путу Разбој – Руданка, на локацији превој Љескове воде, због радова, саобраћај се за путничка возила одвија успорено, док се теретна возила преусмјеравају на алтернативни правац преко Јелаха. На магистралном путу М-I 101 Карановац-Црна Ријека на стационажи км 13+471 (локација МХЕ Бочац) због уређења корита ријеке Врбас, укључивања и искључивања механизација у току је измјена одвијања саобраћаја. (25.12.2023.)

На ГП у БиХ  нема дужих задржавања .

Share With: