Top lista

Top lista za 25.09.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Могућа мјестимична поледица

У котлинама и дуж ријечних токова, скрећемо пажњу на  смањену видљивост,због  магле,у вишим планинским предјелима и преко превоја,због ниских јутарњих температура,на мјестимичну поледицу,а на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина,на могуће одроне.Возачима савјетујемо опрезну и спорију вожњу,уз обавезно посједовање зимске опреме.

Због радова на изградњи кружне раскрснице на магистралном путу МИ-101 Клашнице-Лакташи (стара ознака М-16) у Лакташима, саобраћај ће се од данас  преусмјеравати обилазним путевима у непосредној близини  извођења радова.(Радови су планирани до 19.04.2021.).

На дионици маг. пута МI 101 Бања Лука 2-Српске Топлице, стационажа од км 3+653 до 3+908, за вријеме извођења радова на изградњи моста преко ријеке Врбас, мијења се режим саобраћаја и регулише привременом саобраћајном сигнализацијом. Радови ће трајати до 12.12.2020. године.

У току су радови на мосту преко језера Бочац (Јајце-Црна Ријека), због чега се саобраћа наизмјеничним пропуштањем возила (постављени семафори).

На граничним прелазима у БиХ нема дужих  задржавања.

Share With: