Top lista

Top lista za 06.03.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Мобилна апликација eCitizen на услузи грађанима Градишке

Градска управа града Градишка на својој званичној интернет презентацији грађанима нуди нови електронски сервис – мобилну апликацију eCitizen чији је циљ пружање што квалитетнијих и бржих услуга.

Гостујући у емисији „Актуелно“ Радио Градишке, представник Градске управе Градишка Немања Панић рекао је да je eCitizen дио МЕГ пројекта.

„Мобилна апликација eCitizen омогућава једноставну и транспарентну комуникацију грађана и Градске управе, односно Скупштине града Градишка. Важно је напоменути да грађани путем ове платформе могу пратити рад градске Скупштине и коментарисати тачке дневног реда или чак гласати, дати мишљење о некој тачки и на тај начин Градској управи адти до знања какво је јавно мјење“, рекао је Панић.

Посредством ове апликације грађанима је омогућено слање упита или жалби Градској управи у свега пет кликова и добијање одговара на исте у року од 48 часова. Поред наведеног кориштењем ове мобилне апликације грађанима су допступне и дневне сервисне информације.

На online платформи активни су и модули за комуникацију грађана са одборницима, као и модул за јавне расправе.

Панић је додао да се eCitizen-у може приступити пеко сајта Градске управе али и путем  мобилне апликације. Он је истакао да се на платформу може пријавити као анонимни или регистровани корисник, а да је кориштење једноставно. помоћу eCitizen-а лакше се региструју проблеми и брже приступа рјешавању.

Share With: