Магла мјестимично смањује видљивост

Саобраћај се на већини путева у РС одвија редовно по претежно сувим коловозима. Видљивост је због јутарње магле мјестимично смањена на дионицама у котлинама, уз ријечне токове и у вишим предјелима. До повремених ограничења или застоја долази на путевима на којима се изводе радови и гдје привремено постављена сигнализација регулише саобраћај. Возачима савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

Због радова на мосту „Богдановац“, измијењен је режим саобраћаја на аутопуту Градишка-Бањалука и постављена је саобраћајна сигнализација која ће до 15. новембра 2023, до када су и предвиђени радови, регулисати саобраћај.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола, измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

На ГП нема дужих задржавања.

Share With: