Top lista

Top lista za 17.04.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Кaratisti Nitena viceprvaci Republike Srpske

Titulom prvaka Republike Srpske na takmičenju koje je održano juče u Bijeljini okitila se ženska ekipa Nitena u katama u sastavu koji su činile Nevena Kutić, Marija Zjajić i Ivana Šukalo kao i muška ekipa u katama u sastavu Jovo Selak, Slobodan Popadić i Damjan Golić.

Jovo Selak osvojio je zlato u kategoriji kate pojedinačno, Aleksandar Babić u borbama pojedinačno do 60kg i Aleksandar Petrović kate pojedinačno veterani od 35 – 45 godina.

Na prvenstvu Republike Srpske učestvovalo je četrnaest takmičara Nitena koji su osvojili 17 medalja i 2. mjesto u generalnom plasmanu klubova seniorskog prvenstva Republike Srpske.

Organizator prvenstva bio je Karate savez Republike Srpske a tehnički organizator KK Unsu iz Bijeljine, na prvenstvu je uzelo učešće 17 klubova iz cijele Republike Srpske.

Narednog vikenda trebalo bi biti održano Državno prvenstvo Bosne i Hercegovine za seniore u Gradačcu koje će biti izborno za reprezentaciju BiH, odnosno odlazak na Evropsko i Balkansko prvenstvo ove godine.

Evropsko prvenstvo održava se u Poreču ( Hrvatska ), dok bi Balkansko prvenstvo trebalo biti održano u Kragujevcu ( Srbija).

G.Vlainić

Share With: