Коловози мокри, јутарња магла смањује видљивост

Због кише која је синоћ падала, у већем дијелу Републике Српске коловози су мокри и клизави, док магла у јутарњим часовима смањује видљивост на подручју Приједора и Кнежева. Из АМС Српске скрећу пажњу и  на могуће одроне на дионицама у усјецима. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену стању и условима на путу, уз напомену да је од 1. новембра зимска опрема законом обавезна.

На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај.

Због радова, до 31. децембра 2023. године привремено постављена сигнализација регулише саобраћај на магистралном путу МI-105, на дионицама Јоховац-Руданка и Руданка-Добој, као и на дијелу регионалног пута РI-2102 Разбој-Руданка.

Због неопходних радова, измијењен је режим у одвијању саобраћаја на путном правцу М II-501 Приједор 3-Копривна. Возаче молимо да возе опрезније и да поштују постављену саобраћајну сигнализацију (до 31.12.2023.).

У току је изградња пјешачке и бициклистичке стазе, због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја уз магистрални пут МI-100 Рудице-Нови Град. Предвиђено је да радови трају до 10.11.2023. године.

Због радова на изградњи тротоара, уз магистрални пут МI-101 Српске Топлице-Карановац измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Планирано је да радови трају до 09.11.2023. године.

Због извођења радова на санацији клизишта на дионици магистралног пута M-I 111 Добро Поље-Миљевина, измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 19.12.2023. године).

Због извођења радова на реконструкцији дионице магистралног пута М-I 101 Александровац-Александровац (аутопут), измијењен је режим у одвијању саобраћаја (до 01.12.2023. године).

На граничним прелазима за путничка возила нема дужих задржавања.

 

Share With: