Facebook
YouTube
Instagram
Топ листа

Топ листа за 1.10.2022.год.
Партнери
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Документа

Градишке новине

Избори 2022: Предизборни скуп СНСД-а у Новој Тополи (ВИДЕО)

СНСД је много добрих ствари урадио заједно са народом у Лијевчу пољу због чега очекује њихову максималну подршку на изборима 2. октобра, рекао је лидер СНСД-а и кандидат ове партије за предсједника Републике Српске Милорад Додик на предизборном скупу у Новој Тополи.

Он је поручио да ће СНСД и даље радити на развоју и очувању Републике Српске која је једини гарант опстанка Срба на овим просторима.

„Морамо да се одржимо као народ и заједница, са нашим начином живота, вјерујући  и окупљајући се око Српске православне цркве и њених вриједности и Републике Српске која нам гарантује слободу. Српски народ не може да живи ако није слободан и никада није прихватио да буде потлачен без обзира што је био изожен сили која је била снажна. Ја сам човјек овог народа и само у име вас тражим да одлучујемо о нашој судбини. Зато сам се поново кандидовао за предсједника Републике Српске“, рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић поручила је да СНСД на изборима 2. октобра очекује нову велику побједу која ће бити јасна порука свима у свијету.

„Од снаге СНСД-а зависи и снага Републике Српске. Прошли смо кроз тешка времена, успјели да савладамо препреке, проћи ћемо и наредне изазове. Републици Српској треба одговорна власт, људи који су одговорни свом народу“, рекла је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а на листи за Народну скупштину Републике Српске Огњен Жмирић истакао је да је предизборни скуп у Новој Тополи показао да је народ Лијевча поља чврсто уз СНСД на челу са Милорадом Додиком.

„СНСД оставља дјела иза себе и у тешким временима. Разговаром са грађанима слушамо који су њихови проблеми и то уврштавамо у наше планове за наредни период. Желимо сваки дан да посветимо комуникацији са грађанима и дамо напор више да Република Српска иде кораком напријед“, рекао је Жмирић.

На предизборном скупу у Новој Тополи представљени су кандидати СНСД-а на листама за Народну скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

ПЛАЋЕНО ПОЛИТИЧКО ОГЛАШАВАЊЕ

Share With:
Open

close button