Facebook
YouTube
Instagram
Топ листа

Топ листа за 1.10.2022.год.
Партнери
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Документа

Градишке новине

Избори 2022:Одржана трибина СНСД у Горњим Подградцима (ВИДЕО)

Кандидати Савеза независних социјалдемократа за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ, Милорад Додик и Жељка Цвијановић поручили су на предизборној трибини у Горњим Подградцима да је СНСД свих претходних година радио на развоју Градишке и Републике Српске, обезбједио политичку и економску стабилност, те да грађани знају да само СНСД може да сачува и даље гради Српску.

Додик је истакао да на изборе иде због Републике Српске, искуства, односа и контаката које има и одлучности да настави политику народа који жели да буде свој на своме.

„Ово је наша замља. Ја припадам овом народу и Републици Српској и дошао сам у позицију да се поново кандидујем за предсједника Републике. Ја сам један од вас“, поручио је Додик.

Цвијановићева је нагласила да је скуп у Горњим Подградцима још једна прилика да се покаже снага СНСД-а и Републике Српске.

„Све наше политике биле су усмјерене ка јачању Републике Српске. Ништа то не би било могуће да немамо наше људе који желе да живе у стабилној Републици, која се развија из године у годину“, поручила је Цвијановићева.

На трибини у Горњим Подгардцима обратио се предсједник Градског одбора СНСД Градишка Зоран Аџић.

„Без нас и вас нема Републике Српске и то смо показали у претходном периоду. Ваш глас нас задужује да дођемо и положимо рачуне о томе шта смо радили“, рекао је Аџић

Кандидат СНСД за посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ, Рената Обрадовић Поповић истакла је да СНСД ради, гради и чува Републику Српску.

„Иза СНСД-а остају дјела и зато бирајте политику која говори дјелима“, рекла је Обрадовић Поповић

„Борићу се за сваког човјека, да му иде боље и да остане да живи на овим просторима, посебно за грађане мојих Горњих Подградаца. Залагаћу се развој, а најважнији је пројекат изградње пословне зоне у Горњим Подградцима“, поручио је кандидат за посланика у  Народној скупштини Републике Српске  Звјездан Панић.

На трибини су представљени и остали кандидати СНСД-а на листама за Народну скупштину Републике Српске  и Предствнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

ПЛАЋЕНО ПОЛИТИЧКО ОГЛАШАВАЊЕ

Share With:
Open

close button