Facebook
YouTube
Instagram
Топ листа

Топ листа за 1.10.2022.год.
Партнери
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Документа

Градишке новине

Избори 2022:Денис Шулић, кандидат на листи СНСД за НСРС (ВИДЕО)

Денис Шулић, кандидат Савеза независних социјалдемократа – Милорад Додик, за посланика у Народној скупштини Републике Српске, у разговору за РТВ Градишка, истакао је резултате свога рада у претходном мандату у НС РС, у којем је обављао дужност потпредсједника највишег законодавног тијела Републике Српске.

Досљедност коју је испољавао у иницијативама од виталног националног значаја била је једнако присутна и када се бавио проблемима који су везани за његов родни град, посебно истакавши понос што је био потписник акта којим је општина Градишка добила статус града. Подсјетио је и на свој ангажман око санирања путне мреже која је представљала један од кључних проблема становника Градишке, те у индиректној вези с тим и на активности који предузима на успостављању адекватне цијене за путарину која се сада плаћа. Нарочито је апострофирао своју доступност за непосредни контакт у оквиру његове канцеларије а којих је било изузетно много у претходном мандату.

Када је у питању функција Предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ, за које је  Савез независних социјалдемократа – Милорад Додик, кандидовао Милорада Додика и Жељку Цвијановић, Шулић је изразио чврсто увјерење да је ријеч о најбољем избору за Републику Српску јер су поменути кандидати својим досадашњим дјеловањем доказали да су најбољи чувари њеног суверенитета.

Значај републичког парламента у оквирима је оцијенио изузетним јер је Народна скупштина својим одлукама, а нарочито скупштинске већине коју чине представници СНСД, успјели да зауставе штетно дејство које су поједине одлуке Предсједништва БиХ и Високог представника за БиХ, могли да изазову.

На крају разговора Шулић је позвао гласаче да свој глас 2. октобра додијеле кандидатима са листе Савеза независних социјалдемократа – Милорад Додик јер је то глас за континуитет политике која је очувала Републику Српску и наставља тим путем као најважнијим циљем њихове програмске политике.

Н.Ристић

ПЛАЋЕНО ПОЛИТИЧКО ОГЛАШАВАЊЕ

Share With:
Open

close button