Top lista

Top lista za 06.03.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Због врућина правити чешће паузе током вожње

Временске прилике погодују несметаном одвијању саобраћаја на путевима у Републици Српској. На дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу на ситније одроне земље и камења на коловоз. Привремено постављена саобраћајна сигнализација регулише одвијање саобраћаја на дионицама на којима се изводе радови. Због високих дневних температура,савјетујемо да путовања планирате у раним јутарњим или каснијим послијеподневним часовима,правите чешће паузе током путовања и вожњу прилагодите условима на путу.

Због извођења радова на постављању интелигентних транспортних система (ИТС) измијењен је режим саобраћаја на аутопуту Е661 дионица Градишка – Бања Лука, у периоду  до 31.12.2020. За вријеме извођења радова, саобраћај je регулисан привременом саобраћајном сигнализацијом.

Саобраћај је због радова обустављен у тунелима Винац (Јајце-Доњи Вакуф) и Јасен (Прозор-Јабланица). У функцији су алтернативни правци.

На граничним прелазима у БиХ задржавања нису дужа од 30 минута.

Због пада система у Хрватској на ГП Требимља-Чепикуће могу проћи само држављани земаља чланица ЕУ. На граничним прелазима Хум и Метаљка није дозвољен улазак у Црну Гору, док је гранични прелаз Делеуша од раније затворен због радова.

Share With: