За завршницу сезоне одржан дјечији плесни програм Денс степа

Плесни студио Денс степ организовао је синоћ у Културном центру Градишка традиционални дјечији плесни програм на којем се представило око 40 дјеце узраста од 4 до 18 година.

Плесни програм је завршница сезоне која је почела прошле године у септембру.

„Дјеца овим наступом на најљепши начин представе оно што су радила у протеклој сезони. То је наш задњи час плеса пред распуст јер ћемо током љета направити двомјесечну паузу“, рекла је Вера Калајџић тренер и кореограф Плесног студија Денс степ.

Током богатог и разноврсног програма публика је уживала у 22 кореографије. Неке од наступа осмислила су дјеца сама, а неке је припремила Калајџићева.

„Циљ нам је да дјеца изађу из своје зоне конфора, да стекну самопоуздање. То нису професионалне кореографије али ми их желимо охрабрити на том путу“ рекла је Калајџићева и додала да Плесни студио тренутно више ради на комерцијалним кореографијама јер им за професионалан рад треба више термина у просторијама за вјежбање.

На посљедњим такмичењима чланице Денс степа су наступиле са соло тачкама, а Калајџићева је нагласила да ће након паузе више радити на кореографијама групе за такмичења.

Г.В.

Share With:
Open

close button