Facebook
YouTube
Instagram
Top lista

Топ листа за 09.07.2022.год.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

За викенд киша и снијег

У већини крајева у Републици Српској за викенд ће падати сусњежица и снијег, а престанак падавина очекује се у недјељу до краја дана, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

У току ноћи на суботу усљед пада температуре, киша прелази у сусњежицу и снијег, те ће доћи до формирања сњежног покривача.

Сутра ујутро биће облачно са падавинама, док се увече очекује смањење интензитета падавина које ће се понегдје задржати и током ноћи на неђељу.

Током дана ће и даље бити са снијегом у већини предјела, на југу са кишом, док се увече очекује смањење интензитета падавина које ће се понегдје задржати и током ноћи на недјељу.

Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверни, а на југу слаба бура.

Јутарња температура ваздуха биће од минус један до три, на планинама око минус четири, а највиша дневна од нула до пет, на југу до седам, а на планинама од минус три степена Целзијусова.

У недјељу, 27. децембра, ујутру ће и даље бити облачно уз слабе падавине, на планинама и у вишим предјелима уз провејавање сусњежице и снијега.

До краја дана очекује се да ће падавине постепено слабити, а потом и престати.

Јутарња температура ваздуха биће од минус четири до један степен, на планинама око минус шест степени, а највиша дневна од минус један до три степена, на југу до седам, на планинама од минус три степена Целзијусових.

У понедјељак, 28. децембра, ће током ноћи и јутра бити облачно у већини крајева, на југу и југозападу са кишом која се леди при тлу, локално уз маглу око ријека и по котлинама.

Током дана ће бити облачно уз кишу у већини предјела осим крајњег сјевероистока.

Јутарња температура ваздуха биће од минус један до три, на југу до шест степени, а највиша дневна од три до осам, на планинама од један степен, на југу око 10 степени Целзијусових.

У уторак, 29. децембра, ујутру ће бити претежно ведро у већини предјела, на крајњем југу облачно са кишом, а током дана промјенљиво до претежно облачно, на југу са кишом, у вишим пређелима југозапада могућ је снијег.

Јутарња температура ваздуха биће од минус један до четири, на сјеверу до шест степени Целзијусових, а највиша дневна биће од три до осам, на планинама од један степен, на крајњем сјевероистоку и југу и до 13 степени Целзијусових.

Share With: