Top lista

Top lista za 10.04.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

За Божић без падавина, повремено са сунчаним интервалима

Републику Српску наредних дана очекује промјенљиво вријеме са кишом, те снијегом и сусњежицом на планинама, док ће Божић бити без падавина и са сунчаним интервалима, показују подаци Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ће у јутарњим часовима бити претежно облачно, на југу са кишом. Такво вријеме задржаће се и током дана, једино ће на планинама мјестимично падати сусњежица и снијег. На сјеверу су повремено могући и сунчани периоди.

Јутарња температура ваздуха од нула до пет, на планинама од минус два, а највиша дневна од три до девет, на планинама од нула степени Целзијусових.

У уторак, 5. јануара, на западу и сјеверозападу очекује се киша, на југу пљускови и грмљавина, а на сјевероистоку и истоку промјенљиво облачно са сувим и сунчаним периодима. Увече ће на планинама почети да пада снијег.

Јутарња температура ваздуха од минус два до четири, на планинама од минус пет, а највиша дневна од три до осам, на планинама од минус један.

На Бадњи дан, у сриједу, киша ће ујутро мјестимично да пада, а на југу су могући и пљускови са грмљавином, на високим планинама сусњежица и снијег.

Мјестимично ће и током дана бити падавина, на југу обилније кише, а на високим планинама сусњежице и снијега. На југу у вишим крајевима могућ је слабији пролазни снијег или сусњежица током вечери.

Јутарња температура ваздуха од минус један до четири степена Целзијусова, на планинама од минус пет, а највиша дневна од два до седам, на сјеверу до девет, а на планинама од минус један степен.

Божић ће у нижим крајевима осванути са мразом, на сјеверу и истоку ће бити углавном ведро. Током дана очекује се промјенљиво до претежно облачно и углавном суво, повремено са сунчаним интервалима. У јужним крајевима су увече и током ноћи могуће падавине.

Јутарња температура ваздуха од минус три до два, на планинама од минус седам, а највиша дневна од један до шест, на сјеверу и југу до осам, а на планинама од минус два степена Целзијусова.

Share With: