Top lista

Top lista za 31.07.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Задовољавајућа проходност већине путних праваца

У Републици Српској  јутрос се вози по сувим коловозима уз добру видљивост и задовољавајућу проходност већине путних праваца.  У усјецима и поред камених косина, скреће се пажња на могуће одроне камења и земље на коловоз. Возачима из АМС савјетују опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

У току су радови на проширењу дистрибутивне мреже питке воде и мреже за прикупљање отпадних вода у насељу Зелени Вир, на магистралном путу  Бања Лука 5-Челинац. За вријеме радова који су планирани до 30.04.2020.године саобраћај регулише привремена саобраћајна сигнализација.

На регионалном путу Црна Ријека-Бјелајце и даље је потпуно обустављен саобраћај и преусмјерен  на путне правце Кола-Стричићи-Чађавица-Мркоњић Град и Црна Ријека-Јајце-Мркоњић Град.

У току су радови и на изградњи МХЕ, због чега је измијењен режим у одвијању саобраћаја на магистралном путу М-I 108, дионица Котор Варош-Ободник.

У току су радови на санацији клизишта на регионалном путу Р-413 Котор Варош-Кнежево, у мјесту Живинице, радним данима у временском интервалу од 07 до 17 часова долази до повремене обуставе саобраћаја у трајању максимално 5 минута.

Због  извођења радова на изградњи раскрснице на магистралном путу МI-106 дионица Горња Вијака 1-Дервента и на регионалном путу РI 2102 дионица Горња Вијака1-Горња Вијака 2 измијењен је режим одвијања саобраћаја, па се возачимоле да возе опрезније и спорије, те да поштују привремено постављену саобраћајну сигнализацију.

У току су радови на реконструкцији магистралног пута М-14.1 дионица Чатрња – Градишка, због чега се саобраћај одвија наизмјенично, једном саобраћајном траком.

На дионици маг. пута МI 101 Бања Лука 2-Српске Топлице за вријеме извођења радова на изградњи моста преко ријеке Врбас, мијења се режим саобраћаја и регулише привременом саобраћајном сигнализацијом.

На граничном прелазу Градишка појачан је интезитет теретних возила на излазу из БиХ.

Share With: